Telefon: 0724 008 380
Email: centruderulote@gmail.com

Despre noi

Bine ati venit la CENTRU de RULOTE

Aici veți găsi cele mai recente informații despre companii și despre produsele comercializate, respectiv Rulote, Autorulote, Accesorii pentru camping, Portbagaje, Produse second-hand, Servicii, Camping, Adrese de contact și multe altele.

Suntem o societate comerciala cu capital integral romanesc, avand o experienta pe piata interna in domeniul solutiilor de transport inca din anul 2000.

Ca urmare a experientei dobandite de-a lungul anilor, precum si a pasiunii pentru “rulotism” am initiat colaborarea cu mai multi producatori si distribuitori europeni, reusind sa-i adunam intr- un singur loc, ca raspuns la solicitarile pietei interne de piese si accesorii specifice domeniului Rulote, Autorulote si Camping.

Pentru acest motiv, am infiintat un centru logistic de import si distributie, devenind astfel parteneri ai celor mai renumite firme de profil destinate domeniului Rulote, Autorulote si Camping, precum AL-KO (piese mecanice si accesorii), REIMO (piese, accesorii, camping), FRISTOME (component electrice), MEFRO (jante), THULE (portbagaje si sisteme de transport), acoperind toate zonele din Romania, prin intermediul retelei de revanzatori.

In prezent comercializam intreaga gama de Piese si Accesorii, pentru toate tipurile de Rulote, Autorulote si Camping, din stocul permanent sau pe baza de comanda, la preturi de producator.

De asemenea va punem la dispozitie caile de contact, unde, la cerere va putem crea un cont partener, care va asigura prioritar multiple facilitati ce constau in stabilirea si identificarea produselor, procesarea comenzilor, preturi reduse si gratuitati la transportul marfii.

“A experimenta libertatea mobilă nu este o problemă de vârstă sau fond social, ci o filosofie a vieții. Ca si companie orientată spre servicii, vă oferim sfaturi competente. Ne ocupăm de toate formalitățile, de la identificarea nevoilor pana la livrare si mai mult… Trebuie doar să începeți !”